Subsidie VCA

Belangrijk:
Diplomahouders van wie het diploma na 12 maart 2020 verloopt (of is verlopen), krijgen dispensatie voor een periode tot maximaal drie maanden nadat de overheid haar maatregelen op het gebied van bijeenkomsten, sociale onthouding en fysiek afstand houden, intrekt. Op dit moment duren deze maatregelen nog minimaal tot 1 juni 2020.

Dit betekent dat de dispensatie voorlopig geldt tot 1 september 2020. Tijdens deze periode mogen de diplomahouders tijdelijk met hun verlopen diploma blijven werken.

Begin alvast met thuis met leren en bestel uw e-learning cursuspakket voor € 99,-. Beschikbaar voor B-VCA, VOL-VCA en VIL-VCU.

Bekijk training en bestel direct

U kunt in aanmerking komen voor een VCA subsidie als u de VCA cursus volgt bij VCAdirect. Dit is wel afhankelijk van de branche waarin uw onderneming verkeert en welke bedrijfsactiviteiten uw bedrijf voert.

Hoe werkt subsidie VCA?

Het O&O fonds kan namens u een ESF-subsidie (Europees Sociaal Fonds) aanvragen voor de VCA cursus indien u lid bent van het O&O (Opleidings & Ontwikkelings) fonds. U dient dus contact op te nemen met het O&O Fonds.
Bent u aangesloten bij het OOM Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de Metaalbewerking? Als werknemer of werkgever kunt u dan in aanmerking voor een subsidie voor de VCA cursus.
Ga voor meer informatie over de subsidieregelingen naar de websites van het OOF en OOM.

* VCAdirect kan de subsidieaanvraag niet voor uw bedrijf regelen. Uw organisatie kan dat alleen doen. VCAdirect kan niet garanderen dat u in aanmerking komt voor de subsidie en kan daarvoor ook niet aansprakelijk worden gesteld.