VCA Incompany

Belangrijk:

I.v.m. de aanwijzingen van de overheid ten behoeve van het beperken van verdere verspreiding van het COVID-19 virus heeft u tot 1 juni keuze uit een beperkt aantal locaties en data. Bekijk onze examenkalender voor de actuele beschikbaarheid. Vanaf 1 juni heeft u vooralsnog keuze uit meer locaties en data.

Vanaf 8 personen is het mogelijk een VCA Incompany cursus op uw locatie te organiseren.

De VCA incompany cursus bestaat uit 2 onderdelen: een theoriedeel en het groepsexamen op uw locatie.

Het cursuspakket bestaat dan uit de lesstof (onze online cursus of een lesboek), een onafhankelijk groepsexamen of een klassikale dag met een docent met aansluitend een onafhankelijk groepsexamen. Het groepsexamen kan op uw locatie plaatsvinden als uw locatie aan enkele specifieke eisen voldoet. Het voordeel van een VCA cursus op uw locatie is dat uw medewerkers niet hoeven te reizen.

Interesse? Neem dan contact op met onze Customer Support 070 3229090 of customersupport@plusport.com. Wij sturen u graag een offerte.

Hoe werkt VCA Incompany?

VCAdirect organiseert de VCA Incompany cursus op dezelfde manier als bij de standaard open inschrijving. U bepaalt het ervaringsniveau van uw medewerkers en u kiest vervolgens of zij een B- VCA, VOL-VCA of VIL-VCU cursus moeten volgen. Voorts bepaalt u de datum van het groepsexamen. U ontvangt van ons een offerte. Na acceptatie van de offerte krijgen uw medewerkers toegang tot de e-learning of krijgt u de lesboeken toegestuurd. Voorts krijgen de medewerkers een uitnodiging voor het groepsexamen met bijbehorende spelregels.

Theorie

De theorie volgen de cursisten via internet of zij leren uit het lesboek voorafgaand aan de dag op uw locatie. Met de online cursus doorlopen uw medewerkers op een leuke, interactieve en uiterst effectieve manier de lesstof waar en wanneer het hen, of u als werkgever, het beste uitkomt. De online cursus is 24 uur per dag beschikbaar. De online cursus bestaat uit 14 interactieve modules, een digitaal naslagwerk, een onbeperkt aantal oefentoetsen en een proefexamen. In een gemiddelde studietijd van 7 uur leren uw medewerkers alles wat men moet weten over veilig werken in een explosiegevaarlijke omgeving. De online cursus wordt afgesloten met een online proefexamen. Daarna gaan uw medewerkers op voor het onafhankelijke schriftelijke VCA-examen.

Met de klassikale dag behandelt de docent de lesstof uit het lesboek en behandelt alle vragen van uw medewerkers. De klassikale dag wordt afgesloten met een proefexamen. Daarna gaan uw medewerkers op voor het onafhankelijke schriftelijke VCA-examen.

Groepsexamen

Inmiddels is de examinator op uw locatie gearriveerd. Aansluitend vindt het onafhankelijke schriftelijke groepsexamen plaats. Binnen 4 werkdagen na het groepsexamen ontvangen u en de cursisten de uitslag. Binnen 2 weken na de uitslag ontvangen de geslaagde cursisten hun persoonlijke VCA certificaat met bijbehorend pasje. Het VCA certificaat is 10 jaar geldig.

Offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Aantal kandidaten*  

beveiligd met reCAPTCHA. Privacy - Voorwaarden