VCA: Incompany

Het is mogelijk een VCA Incompany cursus op uw locatie te organiseren.

U heeft de keuze uit verschillende varianten. Het VCA e-learning cursuspakket plus groepsexamen op uw locatie. Of een klassikale dag met een docent met aansluitend een groepsexamen. Een andere optie is het lesboek wat vooraf thuis bestudeerd wordt en een groepsexamen op uw locatie. Het voordeel van een VCA cursus op uw locatie is dat uw medewerkers niet hoeven te reizen.

Interesse? Neem dan contact op met onze Customer Support 085-0719500 of customersupport@plusport.com. Wij sturen u graag een offerte.

Hoe werkt VCA Incompany?

VCAdirect organiseert de VCA Incompany cursus op dezelfde manier als bij de standaard open inschrijving. U bepaalt het ervaringsniveau van uw medewerkers en u kiest vervolgens of zij een B- VCA, VOL-VCA of VIL-VCU cursus moeten volgen. U bepaald de datum van het groepsexamen. U ontvangt van ons een offerte. Na acceptatie van de offerte krijgen uw medewerkers toegang tot de e-learning of krijgt u de lesboeken toegestuurd. De medewerkers ontvangen een uitnodiging voor het groepsexamen met bijbehorende spelregels.

Theorie

De theorie kan gevolgd worden met het VCA e-learning cursuspakket of met het lesboek. Met de online cursus doorlopen uw medewerkers op een leuke, interactieve en uiterst effectieve manier de lesstof waar en wanneer het hen, of u als werkgever, het beste uitkomt. Het VCA e-learning cursuspakket bestaat uit 14 interactieve modules, een digitaal naslagwerk, oefentoetsen en twee proefexamens.

Met de klassikale dag behandelt de docent de lesstof uit het lesboek en behandelt alle vragen van uw medewerkers. De klassikale dag wordt afgesloten met een proefexamen. Daarna gaan uw medewerkers op voor het echte VCA-examen.

Eisen examenruimte

Het groepsexamen kan op uw locatie plaatsvinden als uw locatie aan enkele specifieke eisen voldoet.

U zorgt voor een goede examenruimte:

• De ruimte mag geen andere functie hebben dan die van examenruimte
• De examenruimte moet minimaal 30 minuten voor het examen beschikbaar zijn voor de examinator
• Tijdens de voorbereidingen op het examen mag alleen de examinator in de examenruimte aanwezig zijn
• De ruimte dient voldoende verlicht, rustig te zijn en te voldoen aan de wettelijke veiligheidsvoorschriften
• Op de tafels mogen uitsluitend die spullen liggen die door de surveillant worden uitgedeeld
• In de ruimte hangen geen affiches, poster of flip-over bladen die aanwijzingen kunnen geven
• Tijdens de voorbereidingen op het examen mag/mogen alleen de surveillant(en) van PBNA in de examenruimte aanwezig zijn

• In de examenruimte zijn mobiele telefoons en/of andere communicatiemiddelen verboden! Indien tijdens het examen wordt vastgesteld dat een kandidaat in het bezit is van dergelijke apparatuur, wordt zijn/haar examen ongeldig verklaard
• Alle kandidaten zitten met het gezicht dezelfde kant op, richting de examinator
• De tafels staan ook allemaal in dezelfde richting opgesteld
• Iedere kandidaat heeft tenminste 50×70 cm vrije werkruimte (bij voorkeur eigen tafel) ter beschikking

De verdere inrichtingseisen sturen wij met de aangevraagde offerte.


VCA Incompany offerte aanvragen