VCA ervaringen

Beoordelingen VCA direct e-learning

7,7 met 88 beoordelingen

    Beoordeeld door:

    14-03-2018
    7,0

    Beschrijf uw ervaring:
    Duur cursusmateriaal veel langer dan verwacht en aangegeven, examens niet verplaatsbaar binnen een week,

    Ik zou VCA direct e-learning aanbevelen!

    Beoordeeld door: Tomas

    04-03-2018
    6,5

    Beschrijf uw ervaring:
    Duur cursusmateriaal veel langer dan verwacht en aangegeven, examens niet verplaatsbaar binnen een week,

    Ik zou VCA direct e-learning aanbevelen!

    Beoordeeld door: Harm

    26-02-2018
    7,5

    Beschrijf uw ervaring:
    Het is een gemakkelijke manier om te leren, erg prettige opgestelde omgeving met diverse proef exames. Wel één groot punt van kritiek, de gevraagde vragen in het examen kwamen totaal niet overeen met de proefexamen en leeromgeving. Daar mag echt wel eens goed naar gekeken worden.

    Ik zou VCA direct e-learning aanbevelen!

    Beoordeeld door: Harry

    23-02-2018
    2,0

    Beschrijf uw ervaring:
    - De cursus geeft slechts één examen oefening volgens de eisen, en één conform uw eigen idee. Dat is veel te weinig. Ik zou >10 oefenexames verwachten.
    - De cursus kent nogal veel vlaamse woorden en zinsconstructies
    - Tussentijdse vragen worden soms niet juist beoordeeld terwijl ze dat (confom uw eigen lesmateriaal) wel zijn
    - Het verschuiven van tekstvakjes gaat in de website niet goed
    - Bij het examen bleek dat ca 40 van de 70 vragen niet behandeld zijn in de lesstof. Met logisch nadenken kom je er wel, maar de hoeveelheid lacunes vielen gewoon op.

    Ik zou VCA direct e-learning niet aanbevelen!

    Beoordeeld door: Robert

    23-02-2018
    8,0

    Beschrijf uw ervaring:
    - De cursus geeft slechts één examen oefening volgens de eisen, en één conform uw eigen idee. Dat is veel te weinig. Ik zou >10 oefenexames verwachten.
    - De cursus kent nogal veel vlaamse woorden en zinsconstructies
    - Tussentijdse vragen worden soms niet juist beoordeeld terwijl ze dat (confom uw eigen lesmateriaal) wel zijn
    - Het verschuiven van tekstvakjes gaat in de website niet goed
    - Bij het examen bleek dat ca 40 van de 70 vragen niet behandeld zijn in de lesstof. Met logisch nadenken kom je er wel, maar de hoeveelheid lacunes vielen gewoon op.

    Ik zou VCA direct e-learning aanbevelen!

    Beoordeeld door: Gonnie

    22-02-2018
    6,2

    Beschrijf uw ervaring:
    Ik zelf heb deze studie niet gevolgd. Ik ben de Hr medewerker die onze medewerkers aanmeldt voor deze opleiding. (PDZ Uitzendbureau)
    Diverse werknemers klagen bij ons over deze studie dat de proefexamens erg veel afwijken van de daadwerkelijke vragen van het echte examen. Veel medewerkers zouden graag willen inzien in hun gemaakte examen vooral als ze gezakt zijn. Zou eigenlijk gewoon zichtbaar gemaakt moeten worden via hun persoonlijke inlog.

    Ik zou VCA direct e-learning aanbevelen!

    Beoordeeld door: Arno

    22-02-2018
    7,5

    Beschrijf uw ervaring:
    De examenvragen van de E-learning sloten niet helemaal aan op de PBNA officiële vragen. Ik mis in de E-learning soms wat 'leertabellen'. Denk aan brandklasse en blusmiddel (dat heb ik opgezocht via Google). Denk aan: soorten brillen en werkzaamheden; soorten maskers en toepassingen. Dat leert 'sneller'.

    Ik zou VCA direct e-learning aanbevelen!

    Beoordeeld door: Arno

    22-02-2018
    7,5

    Beschrijf uw ervaring:
    Niets aan toe te voegen

    Ik zou VCA direct e-learning aanbevelen!

    Beoordeeld door: Geuje

    22-02-2018
    7,3

    Beschrijf uw ervaring:
    Niets aan toe te voegen

    Ik zou VCA direct e-learning aanbevelen!

    Beoordeeld door: Frank

    21-02-2018
    7,5

    Beschrijf uw ervaring:
    Geweldig geholpen en zeer loyaal vindt wel dat het examen afwijkt van het e learning progamma maar ook dat vca beroeps gericht moet zijn mijn interesseert het niet wat men bijvoorbeeld met elektrisch lassen doet om zo maar eens te zeggen

    Ik zou VCA direct e-learning aanbevelen!