VCA ervaringen

Beoordelingen VCA direct e-learning

7,8 met 64 beoordelingen
  • 7,8
  • 7,8
  • 7,6
  • 7,7
  • 7,5
  • 7,9
  • 8,2
  • 7,9

Beoordeeld door: Tim

25-09-2017
7,2

Beschrijf uw ervaring:
Jammer dat er geen stickers of stempels worden uitgegeven voor in het veiligheidspaspoort, verder wel oké.

Ik zou VCA direct e-learning aanbevelen!

Beoordeeld door: Jacky

22-09-2017
6,2

Beschrijf uw ervaring:
Jammer dat er geen stickers of stempels worden uitgegeven voor in het veiligheidspaspoort, verder wel oké.

Ik zou VCA direct e-learning aanbevelen!

Beoordeeld door: Tamara

21-09-2017
8,7

Beschrijf uw ervaring:
Inhoudelijk stonden er een paar dingen in de cursus die ik niet vond kloppen (bijvoorbeeld uit mijn hoofd: arbeidsgezondheidskundig onderzoek is verplicht voor werknemer. dat is niet correct).
Verder denk ik dat de training goed voorbereid op examen. Het examen zelf (en dus de inhoud) vind ik niet aansluiten bij de praktijk. De 5 vragen in nieuwe opzet gaven me de hoop dat die beter aansluiten.
Ik had wat problemen met het programma. De helpdesk heeft me perfect en snel geholpen dit op te lossen.
Alle organisatorische zaken waren zeer goed geregeld.

Ik zou VCA direct e-learning aanbevelen!

Beoordeeld door: Remco

21-09-2017
4,8

Beschrijf uw ervaring:
Trainingsmateriaal is slecht verduidelijkt met foto's of videos. eentonig lesmateriaal wat weinig motiveert. Nadruk op onderwerpen die niet van toepassing zijn of relevant. Weinig onderbouwing van de regels/stellingen met achtergrond of voorbeelden, hierdoor geen begripsvorming door snappen of begrijpen alleen "stampen en rijtjesleren". Beter zou zijn om ook in de online modules hier in te voorzien (aannemende dat in de klassikale versie de trainer hierin voorziet). In (proef)examens zijn er interpretatie verschillen mogelijk die afhangen van de importantie van cursist vs lesmateriaal/examen.

Ik zou VCA direct e-learning niet aanbevelen!

Beoordeeld door: Haiko

21-09-2017
7,6

Beschrijf uw ervaring:
Verplichte identificatie bij examen zou voortijdig duidelijker gecommuniceerd moeten worden, en aan welke voorwaarden deze moeten voldoen; 'Rijbewijs is ook goed' bleek niet genoeg informative te zijn, aangezien dit blijkbaar dan een Nederlands rijbewijs behoorde te zijn.

Ik zou VCA direct e-learning aanbevelen!

Beoordeeld door: Ruud

20-09-2017
10,0

Beschrijf uw ervaring:
Na even googelen op Internet kwam Plusport in beeld en met sucses.

Ik zou VCA direct e-learning aanbevelen!

Beoordeeld door: Peter

20-09-2017
9,0

Beschrijf uw ervaring:
Top bedrijf met zeer gebruiksvriendelijk aanmeldsysteem.

Ik zou VCA direct e-learning aanbevelen!

Beoordeeld door: Ron

20-09-2017
8,0

Beschrijf uw ervaring:
De vraagstelling bij het examen doet een enorm beroep op de taalvaardigheid van de deelnemer. Hoewel ik de stof mbt VOL VCA goed beheers, had ik moeite om de juiste antwoorden te vinden tussen de angels en voetklemmen die werden opgeworpen door de vraagstelling en het, soms ingewikkelde, taalgebruik.
De stof in de lessen waren overzichtelijk en helder. Ik kan me herinneren dat ik enkele vragen niet kon beantwoorden vanuit kennis, omdat ik de stof niet kende vanuit de lesstof. Met die kanttekening beveel ik dit opleidingscentrum aan.

Ik zou VCA direct e-learning aanbevelen!

Beoordeeld door: Mason

20-09-2017
5,3

Beschrijf uw ervaring:
Het is zeer onduidelijk te vinden met de auto
ik was bijna telaat omdat ik een half uur heb gezocht
misschien een idee om op de map de ingang van de vestiging aan te geven

Ik zou VCA direct e-learning aanbevelen!

Beoordeeld door: William

20-09-2017
8,2

Beschrijf uw ervaring:
Top lespakket, maar om nu een vrouw in beeld te zien met een mannenstem???? Raar....

Ik zou VCA direct e-learning aanbevelen!