VCA ervaringen

Beoordelingen VCA direct e-learning

7,8 met 52 beoordelingen
  • 7,8
  • 7,9
  • 7,6
  • 7,7
  • 7,6
  • 8,0
  • 8,2
  • 8,0

Beoordeeld door: Ap

15-04-2017
10,0

Beschrijf uw ervaring:
Goed lesmateriaal via internet, fijne locatie in Zwolle voor het examen, top geregeld allemaal bedankt.
Met Vriendelijke Groet.
Ap Kiers

Ik zou VCA direct e-learning aanbevelen!

Beoordeeld door: Alfred

12-04-2017
8,2

Beschrijf uw ervaring:
Veel lesstof in tegenstelling tot de examenvragen. Hier en daar een schrijffout ontdekt dit werkte verwarrend. Verder goede en voldoende kennis opgedaan en kunnen nakijken of je de stof beheerst.

Ik zou VCA direct e-learning aanbevelen!

Beoordeeld door: Ghislaine

23-09-2015
7,8

Beschrijf uw ervaring:
Prima. Het zou prettiger zijn als de proefexamens qua vraagstelling meer overeen zouden komen met het werkelijke examen.

Ik zou VCA direct e-learning aanbevelen!

Beoordeeld door: Henny

26-08-2015
6,5

Beschrijf uw ervaring:
De afgelopen jaren ben ik bezig geweest met het behalen van het VCA-vol-diploma. Ik heb grote moeite met lezen en schrijven, vandaar dat ik een voorleesexamen heb aangevraagd na twee keer zakken voor het schriftelijk examen VCA-vol. Dat was er jammer genoeg niet. Heel lastig om iets te oefenen, waar uiteindelijk het examen niets met voorlezen te maken heeft. En daarom heb ik dit jaar geoefend voor het VCA-basis-examen, wat wel mondeling afgenomen kon worden.
Gelukkig kon ik met mijn partner het e-learningprogramma doorlopen, want er zaten nogal wat stukken tussen, die niet voorgelezen werden. Het viel haar ook op, dat er een aantal typ/taalfouten in zat en mij viel op, dat sommige foto's niet echt klopten met de vragen.
Voor mensen met lees- en schrijfmoeilijkheden, zouden de stappen (vooraf bij het bestellen van de cursus) nog duidelijker gemaakt mogen worden.
Dus... wanneer het beter geregeld wordt voor mensen zoals ik, zou ik het opleidingscentrum aanbevelen.
Gelukkig is het telefonisch contact -uiteindelijk- verhelderend geweest en heb ik het kaartje nu in mijn bezit!

Ik zou VCA direct e-learning aanbevelen!

Beoordeeld door: Erik

18-08-2015
6,8

Beschrijf uw ervaring:
De 14 modules verschillen erg in lengte wat niet prettig is, Beter is om de grote modules op te splitsen in verschillende delen waardoor het prettiger werkt.

Ik zou VCA direct e-learning aanbevelen!

Beoordeeld door: Klaas willen

17-08-2015
6,0

Beschrijf uw ervaring:
De 14 modules verschillen erg in lengte wat niet prettig is, Beter is om de grote modules op te splitsen in verschillende delen waardoor het prettiger werkt.

Ik zou VCA direct e-learning aanbevelen!

Beoordeeld door: Nico

15-08-2015
10,0

Beschrijf uw ervaring:
De 14 modules verschillen erg in lengte wat niet prettig is, Beter is om de grote modules op te splitsen in verschillende delen waardoor het prettiger werkt.

Ik zou VCA direct e-learning aanbevelen!

Beoordeeld door: Hans

14-08-2015
10,0

Beschrijf uw ervaring:
Het was een leuke ervaring, jammer dat ik na het inschrijven voor de vca examen, nooit een lesboek heb ontvangen, daarentegen heb ik het examen gewoon zonder te leren behaald.

Ik zou VCA direct e-learning aanbevelen!

Beoordeeld door: Jille

27-07-2015
6,8

Beschrijf uw ervaring:
Prima , maar de vragen op het examen waren toch wel aardig anders als wat ik heb geleerd , veel vragen zijn nooit bij mij langs gekomen bij de oefenstof

Ik zou VCA direct e-learning aanbevelen!

Beoordeeld door: Stefan

27-07-2015
9,3

Beschrijf uw ervaring:
Prima , maar de vragen op het examen waren toch wel aardig anders als wat ik heb geleerd , veel vragen zijn nooit bij mij langs gekomen bij de oefenstof

Ik zou VCA direct e-learning aanbevelen!