VCA Groepsexamen

Belangrijk:
Diplomahouders van wie het diploma na 12 maart 2020 verloopt (of is verlopen), krijgen dispensatie voor een periode tot maximaal drie maanden nadat de overheid haar maatregelen op het gebied van bijeenkomsten, sociale onthouding en fysiek afstand houden, intrekt. Op dit moment duren deze maatregelen nog minimaal tot 1 juni 2020.

Dit betekent dat de dispensatie voorlopig geldt tot 1 september 2020. Tijdens deze periode mogen de diplomahouders tijdelijk met hun verlopen diploma blijven werken.

Begin alvast met thuis met leren en bestel uw e-learning cursuspakket voor € 99,-. Beschikbaar voor B-VCA, VOL-VCA en VIL-VCU.

Bekijk training en bestel direct

Vanaf 10 kandidaten is het mogelijk via VCAdirect op uw locatie (bijvoorbeeld in uw bedrijfskantine of kantoor) een VCA groepsexamen te organiseren. U kiest dan zelf de datum en tijd van dit VCA examen die u en uw medewerkers uitkomt. Uw medewerkers hoeven dan net als voor de training, ook niet te reizen.

VCAdirect regelt alles volledig naar uw wens. VCA groepsexamens moeten minimaal twee weken van tevoren worden aangemeld.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, groepstarieven en boekingen via customersupport@plusport.com of 070-3229090.