VCA Spoedexamen

Een VCA spoedexamen met certificaat achteraf op basis van de reguliere kalender

De examens van de reguliere kalender houden we zo lang mogelijk voor inschrijven beschikbaar. Omdat de examens aangemeld moeten worden bij het examenbureau is er wel een limiet.
Examens die tussen 07:00 en 15:29 uur starten kunnen tot 15:00 uur op de laatste werkdag voor het examen worden geboekt.
Examens die starten tussen 15:30 en 18:29 uur kunnen tot 17:30 uur op de laatste werkdag voor het examen worden geboekt.
Examens die starten tussen 18:30 en 23:59 uur kunnen tot 11:00 uur op de dag van het examen worden geboekt.
Als uw inschrijving ons niet op tijd bereikt dan nemen wij contact met u op om samen naar een alternatieve datum te kijken.

Voor een inschrijving binnen 1 werkdag voor het examen betaalt u een toeslag van € 35,00.

U ontvangt binnen 4 werkdagen na het examen uw examenuitslag en circa 2 weken na het examen, indien geslaagd, uw certificaat en pasje.

Indien u op basis van de reguliere planning niet snel genoeg het examen kunt doen of indien u direct uw certificaat nodig heeft, is er nog de mogelijkheid een zogenaamd Individueel examen aan te vragen.

Een individueel examen met direct na afloop uw certificaat (op aanvraag)

Een individueel VCA examen is een examen dat niet in de planning voorkomt en speciaal voor u wordt georganiseerd. U krijgt na het examen direct de uitslag en- indien geslaagd- uw certificaat mee. Een Individueel examen vindt uitsluitend plaats in Zwijndrecht. U kunt een tijdstip aanvragen voor maandag tot en met donderdag van 09:00- 16:00 uur dan wel voor vrijdag van 09:00- 15:00 uur.

Individuele examens in het Nederlands en de taalvarianten die de examenbank aanbiedt kunnen tot 49 uur voor het examenmoment worden aangevraagd.
Voor een inschrijving tot 49 uur voor het Individuele examen betaalt u voor VCA Basis € 275,00 exclusief BTW en voor VCA VOL en VIL VCU € 280,00 excl. BTW.

Wilt u een individueel examen boeken? Stuur dan een mail naar customersupport@plusport.com met daarin de volgende gegevens:

Gewenste datum & tijdstip van het examen (altijd in Zwijndrecht)

Gegevens van de cursist, zijnde:
Volledige naam
Geboortedatum & geboorteplaats
Het e-mailadres
En het adres voor de factuur.

Vervolgens nemen wij contact met u op.