VCA Certificaat opvragen

Via het VCA Centraal Diploma Register kunt u uw VCA certificaat (diploma) controleren op echtheid. In het Centraal Diploma Register, afgekort CDR, worden namelijk alle officiële erkende VCA diploma’s geregistreerd. U of mogelijke opdrachtgevers kunnen eenvoudig controleren door uw naam, geboortedatum of diplomanummer in te vullen. Dit kan voor het B-VCA, VOL-VCA en VIL-VCU certificaat.

Andere veiligheidstrainingen van PlusPort

VCA Direct is onderdeel van PlusPort, dé veiligheidsopleider van Nederland. Naast VCA trainingen bieden wij de volgende pakketten die wellicht interessant voor u kunnen zijn:

NEN 3140 Moet u elektrotechnische werkzaamheden uitvoeren en doet u dat onder begeleiding in of voor uw bedrijf? U moet dan in het bezit zijn van een NEN 3140 VOP certificaat.
Heftruck & Reachtruck Leer Veilig werken met de Heftruck en Reachtruck los of in een combinatietraining voor meer ervaren chauffeurs. Ook voor code 95
Veilig Werken Langs de Weg Veilig werken langs de weg voor snelwegen, binnen de bebouwde kom of als voordelige combinatietraining
ATEX  Een training voor iedereen die in een ATEX omgeving kortdurende werkzaamheden moet verrichten en die basale kennis moet bezitten van gas- en stofexplosies om zodoende deze te kunnen voorkomen.