Het merk VCA Direct werd geïntroduceerd in 2004 door PlusPort B.V.  Zo ontwikkelen en distribueren wij digitale veiligheidstrainingen op allerlei gebied voor verschillende typen bedrijven en branches. Dankzij onze jarenlange ervaring met digitale content ontwikkeling en onze expertise op het gebied van ICT zijn wij uw ideale partner in het online leren. Alle trainingen worden in eigen beheer door vaste medewerkers ontwikkeld. Bekijk het gehele aanbod van PlusPort by Visma.

Alle e-learning cursuspakketten zijn voorzien van audio, video, oefeningen, toetsing en digitale handleidingen. In voorkomende gevallen is er een digitaal examen, wat een certificaat oplevert. In andere gevallen is het e-learning cursuspakket een start ter voorbereiding van de praktijkdag of examen.

NRTO

NRTOVisma | Plusport is aangesloten bij de NRTO. De NRTO is de overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. De NRTO heeft een belangrijke rol bij het op de agenda zetten van particulier opleiden in Nederland.
NRTO gedragscode.