Generieke Poortinstructie (GPI)

Vanaf 1 april 2019 geldt op de bouwlocatie voor alle aangesloten bedrijven dat iedereen een GPI (Generieke Poortinstructie) moet hebben gevolgd en voor de bijbehorende toets moet zijn geslaagd. U kunt kiezen uit 3 GPI’s. De kandidaat heeft met dit certificaat toegang tot elke sector.

PlusPort heeft speciaal voor de GPI een standaard koppeling ontwikkeld die ervoor zorgt dat de GPI-informatie zowel in het profiel van de kandidaat in de Academy software beschikbaar is, als ook direct gekoppeld is aan het GPI-register. Voor deze geautomatiseerde koppeling betaalt u voor iedere kandidaat een kleine bijdrage bovenop de standaard prijs van de GPI.

Cursuspakketten Generieke Poortinstructie

GPI Infra
Inschrijven
GPI B&U
Inschrijven
GPI Installatie
Inschrijven
Doelstelling De GPI is een poortinstructie voor alle bouwplaatsen met als doel de veiligheid voor iedereen te verbeteren.
Voor wie? Voor alle medewerkers van (hoofd)aannemers, onderaannemers, uitzendkrachten en toeleveranciers die werkzaamheden verrichten op de bouwplaats (na het passeren van het veiligheidsinstructiebord).
voor kandidaten die gaan werken aan een bouwproject voor grond-, weg-, water- of railbouw. voor kandidaten die gaan werken aan een bouwproject voor woningbouw (burgerlijke bouw), industriebouw, kantorenbouw (utiliteitsbouw) of multifunctionele bouw. voor kandidaten die gaan werken als installateur of monteur aan een bouwproject voor woningbouw, wegen-, water- of railbouw, industriebouw, kantorenbouw, multifunctionele bouw óf bestaande bouw.
Beschikbare talen instructie 6 talen: Nederlands, Engels, Duits, Pools, Roemeens en Turks
Beschikbare talen toets 17 talen:
Nederlands, Bulgaars, Duits, Engels, Frans, Grieks, Hongaars, Italiaans, Kroatisch, Litouws, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Spaans, Sloveens en Turks
17 talen:
Nederlands, Bulgaars, Duits, Engels, Frans, Grieks, Hongaars, Italiaans, Kroatisch, Litouws, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Spaans, Sloveens en Turks
6 talen:
Nederlands, Engels, Duits, Pools, Roemeens en Turks
Cursusinhoud De kandidaat start met de online instructie en heeft daarna ca. 30 minuten nodig voor de toets: is de kandidaat langer bezig dan is er 1 examenpoging verbruikt. Dan moet de toets opnieuw gestart worden. Met 1 inlogcode is het mogelijk om maximaal drie maal de toets te doen.
Verklaring Vanwege het feit dat PlusPort de persoonsgegevens van de kandidaat aan een derde partij – lees GPI – doorstuurt, moet de kandidaat hiervoor digitaal tekenen. PlusPort is zelf in het bezit van het ISO-27001 certificaat persoonsgegevens.
Bewijs van deelname Iedere kandidaat die de GPI toets met goed gevolg heeft doorlopen, ontvangt een Bewijs van deelname in zijn/haar profiel: de resultaten worden direct doorgestuurd naar de database van het GPI register. Het GPI- certificaat in het GPI register is 1 jaar geldig en de kandidaat heeft toegang tot elke sector. Een jaar na afloop van de geldigheid van het certificaat worden de kandidaat gegevens verwijderd.
Prijs € 21,00 ex btw