VCA Certificaat halen

Belangrijk:

I.v.m. de aanwijzingen van de overheid ten behoeve van het beperken van verdere verspreiding van het COVID-19 virus heeft u tot 1 juni keuze uit een beperkt aantal locaties en data. Bekijk onze examenkalender voor de actuele beschikbaarheid. Vanaf 1 juni heeft u vooralsnog keuze uit meer locaties en data.

Het VCA certificaat haalt u snel en eenvoudig, ongeacht wanneer u het nodig heeft. VCAdirect biedt verschillende vormen van leermethoden. Moet u snel uw VCA halen? Met een van de online VCA cursuspakketten van VCAdirect via internet kunt u direct starten. Dit is de snelste methode om het VCA diploma te halen. Schrijf nu in en start direct!

Alle online VCA cursuspakketten voldoen aan de laatste eindtermen waardoor u zeker snel kunt slagen. Volg de interactieve leermodules, maak oefentoetsen en het proefexamen. Print het naslagwerk uit en u bent zeker goed voorbereid om het VCA examen van uw keuze te halen. U ervaart de allergrootste flexibiliteit om zelf te bepalen waar en wanneer u leert. Ons slagingspercentage is enorm hoog: vrijwel iedereen die op een dergelijke manier leert, slaagt in 1 keer.

Na het behalen van het VCA certificaat kunt u aantonen dat u veilig kunt werken volgens de VCA norm. Opdrachtgevers kunnen dit eisen en vragen in sommige gevallen het certificaat te laten zien. Wij zorgen dan ook dat u het VCA diploma en pasje zo snel mogelijk thuis opgestuurd krijgt.