VCA Certificaat halen

Belangrijk:
Diplomahouders van wie het diploma na 12 maart 2020 verloopt (of is verlopen), krijgen dispensatie voor een periode tot maximaal drie maanden nadat de overheid haar maatregelen op het gebied van bijeenkomsten, sociale onthouding en fysiek afstand houden, intrekt. Op dit moment duren deze maatregelen nog minimaal tot 1 juni 2020.

Dit betekent dat de dispensatie voorlopig geldt tot 1 september 2020. Tijdens deze periode mogen de diplomahouders tijdelijk met hun verlopen diploma blijven werken.

Begin alvast met thuis met leren en bestel uw e-learning cursuspakket voor € 99,-. Beschikbaar voor B-VCA, VOL-VCA en VIL-VCU.

Bekijk training en bestel direct

Het VCA certificaat haalt u snel en eenvoudig, ongeacht wanneer u het nodig heeft. VCAdirect biedt verschillende vormen van leermethoden. Moet u snel uw VCA halen? Met een van de online VCA cursuspakketten van VCAdirect via internet kunt u direct starten. Dit is de snelste methode om het VCA diploma te halen. Schrijf nu in en start direct!

Alle online VCA cursuspakketten voldoen aan de laatste eindtermen waardoor u zeker snel kunt slagen. Volg de interactieve leermodules, maak oefentoetsen en het proefexamen. Print het naslagwerk uit en u bent zeker goed voorbereid om het VCA examen van uw keuze te halen. U ervaart de allergrootste flexibiliteit om zelf te bepalen waar en wanneer u leert. Ons slagingspercentage is enorm hoog: vrijwel iedereen die op een dergelijke manier leert, slaagt in 1 keer.

Na het behalen van het VCA certificaat kunt u aantonen dat u veilig kunt werken volgens de VCA norm. Opdrachtgevers kunnen dit eisen en vragen in sommige gevallen het certificaat te laten zien. Wij zorgen dan ook dat u het VCA diploma en pasje zo snel mogelijk thuis opgestuurd krijgt.