VCA Certificaat halen

Het VCA diploma haal je snel en eenvoudig. VCAdirect biedt verschillende vormen van leermethoden. Snel je VCA diploma halen? Met één van de online VCA trainingen start je direct met leren en kies je tijdens het boeken alvast een examenmoment uit.  Dit is de snelste methode om het VCA diploma te halen.

Alle online VCA cursuspakketten voldoen aan de laatste eindtermen waardoor je zeker snel kunt slagen. Volg de interactieve leermodules, maak oefentoetsen en het proefexamen. Je bent zeker goed voorbereid om het VCA examen te halen. Ervaar de allergrootste flexibiliteit om zelf te bepalen waar en wanneer je leert. Ons slagingspercentage is enorm hoog: vrijwel iedereen die op een dergelijke manier leert, slaagt in 1 keer.

Na het behalen van het VCA examen kun je aantonen dat je veilig kunt werken volgens de VCA norm. Opdrachtgevers kunnen dit eisen en vragen in sommige gevallen het diploma te laten zien. Wij geven het diploma digitaal uit zodat je deze altijd binnen handbereik hebt.

Welk VCA diploma heb ik nodig?

Het VCA diploma is gekoppeld aan jouw werkzaamheden en functie. Er zijn verschillende typen VCA: B-VCA ofwel Basisveiligheid VCA, VOL-VCA voor leidinggevenden en VIL-VCU voor medewerkers van een uitzend- of detacheringsbureau. Overleg altijd met de werkgever of opdrachtgever welk VCA diploma je nodig hebt.

Bekijk onze online trainingen inclusief examen:

     

VCA certificaat of VCA diploma

Beide benamingen worden gebruikt voor hetzelfde. Het VCA certificaat of diploma is het document, waarmee aangetoond wordt dat je VCA persoonsgecertificeerd bent volgens de veiligheidseindtermen die de Stichting Samenwerken voor Veiligheid heeft opgesteld. Het is een landelijke opzet en wordt in Nederland tegenwoordig gezien als een belangrijk fundament voor het verkleinen van risico’s op incidenten en lichamelijk letsel