VCA Certificaat halen

Het VCA diploma haalt u snel en eenvoudig. VCAdirect biedt verschillende vormen van leermethoden. Moet u snel uw VCA halen? Met één van de online VCA cursuspakketten van VCAdirect kunt u direct starten. Dit is de snelste methode om het VCA diploma te halen.

Alle online VCA cursuspakketten voldoen aan de laatste eindtermen waardoor u zeker snel kunt slagen. Volg de interactieve leermodules, maak oefentoetsen en het proefexamen. U bent zeker goed voorbereid om het VCA examen van uw keuze te halen. U ervaart de allergrootste flexibiliteit om zelf te bepalen waar en wanneer u leert. Ons slagingspercentage is enorm hoog: vrijwel iedereen die op een dergelijke manier leert, slaagt in 1 keer.

Na het behalen van het VCA diploma kunt u aantonen dat u veilig kunt werken volgens de VCA norm. Opdrachtgevers kunnen dit eisen en vragen in sommige gevallen het diploma te laten zien. Wij zorgen dan ook dat u het VCA diploma en pasje zo snel mogelijk thuis opgestuurd krijgt.

Welk VCA diploma heb ik nodig?

Het VCA diploma is gekoppeld aan uw werkzaamheden en uw functie. Er zijn verschillende typen VCA: B-VCA ofwel Basisveiligheid VCA, VOL-VCA voor leidinggevenden en VIL-VCU voor medewerkers van een uitzend- of detacheringsbureau. Overleg altijd met uw werkgever of opdrachtgever welk VCA diploma u nodig heeft.

Bekijk onze online trainingen inclusief examen:

     

VCA certificaat of VCA diploma

Beide benamingen worden gebruikt voor hetzelfde. Het VCA certificaat of diploma is het document, waarmee u aantoont dat u VCA persoonsgecertificeerd bent volgens de veiligheidseindtermen die de Stichting Samenwerken voor Veiligheid heeft opgesteld. Het is een landelijke opzet en wordt in Nederland tegenwoordig gezien als een belangrijk fundament voor het verkleinen van risico’s op incidenten en lichamelijk letsel