VCA Certificaat kwijt

Belangrijk:

Vanaf heden kunnen VCA-examens weer met 20 kandidaten per examinator plaatsvinden. Dit betekent dat onze open examenkalender voor VCA dus weer normaal wordt met 20 kandidaten per keer. Alle overige Corona adviezen blijven onverminderd van kracht, zoals omschreven in het Coronaprotocol met aanbevelingen, waarbij het hygiënisch schoonhouden van examenplekken en het ventileren van examenruimten extra aandacht krijgt.

Bent u het VCA certificaat kwijt? Helaas is het verstrekken van een kopie van het diploma niet meer toegestaan vanwege het tegengaan van fraude met officiële waarde documenten. Als u het VCA certificaat kwijt bent geraakt, is een vermelding in het Centraal Diploma Register (CDR) van de SSVV voldoende als bevestiging dat u het VCA certificaat heeft behaald. U kunt in het CDR uw gegevens opzoeken en tonen als bewijs.

Een nieuw VCA certificaat is alleen mogelijk als de naam van de kandidaat niet correct is genoteerd. Dit houdt een officiële naamswijziging in. Het oude VCA certificaat wordt dan ingenomen door ons en er wordt dan een nieuw VCA diploma verstrekt door het exameninstituut.

Bent u uw VCA pasje kwijt? Stuur een e-mail naar customersupport@plusport.com en wij sturen u graag kosteloos een nieuwe pas toe.