VCA Certificaat kwijt

Belangrijk:
Diplomahouders van wie het diploma na 12 maart 2020 verloopt (of is verlopen), krijgen dispensatie voor een periode tot maximaal drie maanden nadat de overheid haar maatregelen op het gebied van bijeenkomsten, sociale onthouding en fysiek afstand houden, intrekt. Op dit moment duren deze maatregelen nog minimaal tot 1 juni 2020.

Dit betekent dat de dispensatie voorlopig geldt tot 1 september 2020. Tijdens deze periode mogen de diplomahouders tijdelijk met hun verlopen diploma blijven werken.

Begin alvast met thuis met leren en bestel uw e-learning cursuspakket voor € 99,-. Beschikbaar voor B-VCA, VOL-VCA en VIL-VCU.

Bekijk training en bestel direct

Bent u het VCA certificaat kwijt? Helaas is het verstrekken van een kopie van het diploma niet meer toegestaan vanwege het tegengaan van fraude met officiële waarde documenten. Als u het VCA certificaat kwijt bent geraakt, is een vermelding in het Centraal Diploma Register (CDR) van de SSVV voldoende als bevestiging dat u het VCA certificaat heeft behaald. U kunt in het CDR uw gegevens opzoeken en tonen als bewijs.

Een nieuw VCA certificaat is alleen mogelijk als de naam van de kandidaat niet correct is genoteerd. Dit houdt een officiële naamswijziging in. Het oude VCA certificaat wordt dan ingenomen door ons en er wordt dan een nieuw VCA diploma verstrekt door het exameninstituut.

Bent u uw VCA pasje kwijt? Stuur een e-mail naar customersupport@plusport.com en wij sturen u graag kosteloos een nieuwe pas toe.