VCA Certificaat verlengen

Belangrijk:
Diplomahouders van wie het diploma na 12 maart 2020 verloopt (of is verlopen), krijgen dispensatie voor een periode tot maximaal drie maanden nadat de overheid haar maatregelen op het gebied van bijeenkomsten, sociale onthouding en fysiek afstand houden, intrekt. Op dit moment duren deze maatregelen nog minimaal tot 1 juni 2020.

Dit betekent dat de dispensatie voorlopig geldt tot 1 september 2020. Tijdens deze periode mogen de diplomahouders tijdelijk met hun verlopen diploma blijven werken.

Begin alvast met thuis met leren en bestel uw e-learning cursuspakket voor € 99,-. Beschikbaar voor B-VCA, VOL-VCA en VIL-VCU.

Bekijk training en bestel direct

Moet u uw VCA verlengen? Na 10 jaar verloopt de geldigheid van het VCA certificaat en bent u verplicht om het VCA certificaat te verlengen. Bij VCAdirect kan dat snel en eenvoudig.

Snel het VCA certificaat verlengen

Bij VCAdirect kunt direct na inschrijving en betaling starten met het online VCA cursuspakket. U ontvangt direct de inloggegevens via de mail waarmee u kunt starten met de cursus. U leert met behulp van interactieve leermodules, oefentoetsen, proefexamen en naslagwerk. U kunt alles binnen een dag afronden, want u plant zelf waar en wanneer u studeert. Een betere voorbereiding voor het examen kunt u niet krijgen. We kunnen dan met trots zeggen dat de slagingspercentages ongekend hoog zijn. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een VCA boek of een klassikale training. Wij helpen u graag met het maken van uw keuze.

VCA examen maken

U heeft de keuze om VCA examen te doen op 42 examenlocaties in Nederland. Het examen bestaat uit meerkeuzevragen voor B-VCA zijn dat er 40. Voor VOL-VCA en VIL-VCU kunt u 70 vragen verwachten. In het online VCA e-learning cursuspakket is het VCA examen inbegrepen. U kunt ook een los VCA examen boeken. Kijk bij Direct inschrijven voor de verschillende prijzen en mogelijkheden.