VCA Certificaat verlengen

Moet u uw VCA verlengen? Na 10 jaar verloopt de geldigheid van het VCA certificaat en bent u verplicht om het VCA certificaat te verlengen. Bij VCAdirect kan dat snel en eenvoudig voor alle varianten.

Bekijk onze trainingen:

     

Snel het VCA certificaat verlengen

Bij VCAdirect kunt direct na inschrijving en betaling starten met het online VCA cursuspakket. U ontvangt direct de inloggegevens via de mail waarmee u kunt starten met de cursus. U leert met behulp van interactieve leermodules, oefentoetsen, proefexamen en naslagwerk. U kunt alles binnen een dag afronden, want u plant zelf waar en wanneer u studeert. Een betere voorbereiding voor het examen kunt u niet krijgen. We kunnen dan met trots zeggen dat de slagingspercentages ongekend hoog zijn. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een VCA boek of een klassikale training. Wij helpen u graag met het maken van uw keuze.

VCA examen maken

U heeft de keuze om VCA examen te doen op meer dan 50 examenlocaties in Nederland. Het examen bestaat uit meerkeuzevragen voor B-VCA zijn dat er 40. Voor VOL-VCA en VIL-VCU kunt u 70 vragen verwachten. In het online VCA e-learning cursuspakket is het VCA examen inbegrepen. U kunt ook een los VCA examen boeken. Kijk bij Direct inschrijven voor de verschillende prijzen en mogelijkheden.