VCA Certificaat verlengen

Belangrijk:

Op alle examenlocaties is het verplicht een mondkapje te dragen. Deze dient de kandidaat zelf mee te brengen naar het examen. Zonder mondkapje wordt de kandidaat niet toegelaten tot de locatie. Tijdens het afleggen van het examen is het dragen van een mondkapje toegestaan maar niet verplicht. Alle overige Corona adviezen blijven onverminderd van kracht, zoals omschreven in het Coronaprotocol met aanbevelingen, waarbij het hygiënisch schoonhouden van examenplekken en het ventileren van examenruimten extra aandacht krijgt.

Moet u uw VCA verlengen? Na 10 jaar verloopt de geldigheid van het VCA certificaat en bent u verplicht om het VCA certificaat te verlengen. Bij VCAdirect kan dat snel en eenvoudig voor alle varianten.

Bekijk onze trainingen:

     

Snel het VCA certificaat verlengen

Bij VCAdirect kunt direct na inschrijving en betaling starten met het online VCA cursuspakket. U ontvangt direct de inloggegevens via de mail waarmee u kunt starten met de cursus. U leert met behulp van interactieve leermodules, oefentoetsen, proefexamen en naslagwerk. U kunt alles binnen een dag afronden, want u plant zelf waar en wanneer u studeert. Een betere voorbereiding voor het examen kunt u niet krijgen. We kunnen dan met trots zeggen dat de slagingspercentages ongekend hoog zijn. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een VCA boek of een klassikale training. Wij helpen u graag met het maken van uw keuze.

VCA examen maken

U heeft de keuze om VCA examen te doen op meer dan 50 examenlocaties in Nederland. Het examen bestaat uit meerkeuzevragen voor B-VCA zijn dat er 40. Voor VOL-VCA en VIL-VCU kunt u 70 vragen verwachten. In het online VCA e-learning cursuspakket is het VCA examen inbegrepen. U kunt ook een los VCA examen boeken. Kijk bij Direct inschrijven voor de verschillende prijzen en mogelijkheden.