Het VCA-diploma verlengen? Na 10 jaar verloopt de geldigheid van het VCA-certificaat en ben je verplicht om het VCA-diploma te verlengen. Bij VCAdirect kan dat snel en eenvoudig voor alle varianten.

Bekijk onze trainingen:

     

Snel het VCA-certificaat verlengen

Bij VCAdirect kan je direct na inschrijving en betaling starten met het online VCA cursuspakket. Je ontvangt direct de inloggegevens via de mail waarmee toegang krijgt tot onze leeromgeving. Je leert met behulp van interactieve leermodules, oefentoetsen, proefexamens en een naslagwerk. Een betere voorbereiding voor het examen krijg je niet. We kunnen dan met trots zeggen dat de slagingspercentages ongekend hoog zijn. We bieden ook een VCA-boek of een klassikale training aan. Wij helpen je graag verder met het maken van je keuze.

VCA examen maken

Het maken van een VCA-examen kan op meer dan 50 examenlocaties in Nederland. Het examen bestaat uit meerkeuzevragen: voor VCA Basis zijn dat 40 vragen, voor VOL-VCA en VIL-VCU zijn dat 70 vragen. In het online VCA cursuspakket is het VCA-examen inbegrepen. Je kunt ook een los VCA-examen boeken. Kijk onder de knop Direct inschrijven voor de verschillende prijzen en mogelijkheden.