Meest gekozen VCA Basis:

VCA Basis
Online cursus + examen
149.- Excl. BTW
VCA Basis
Klassikale cursus + examen
285,- Excl. BTW
VCA Basis
Examen zonder cursus
84,- Excl. BTW

Meest gekozen VOL VCA:

VOL VCA
Online cursus + examen
149,- Excl. BTW
VOL VCA
Klassikale cursus + examen
285,- Excl. BTW
VOL VCA
Examen zonder cursus
89,- Excl. BTW

Praktische Informatie over de VCA cursus

Onze cursussen worden verzorgd door gekwalificeerde instructeurs met jarenlange ervaring in de industrie. Elk cursusmateriaal is ontworpen om u niet alleen te helpen slagen voor het VCA examen. Maar ook om uw begrip van veiligheidsmaatregelen en risicobeheer op de werkvloer te verdiepen. Hieronder vind u meer gedetailleerde informatie over wat u kunt verwachten:

Online VCA Cursus (e-learning): leer thuis wanneer het uitkomt

De VCA online cursus biedt u de flexibiliteit om te leren in uw eigen tempo, waar en wanneer u maar wilt. De digitale modules bevatten video’s, quizzen en oefenvragen om u voor te bereiden op het examen. U hebt ook toegang tot online ondersteuning van onze instructeurs, voor het geval u vragen hebt.

Klassikale VCA Cursus: leer met een hulp van een docent

Als u de voorkeur geeft aan een meer traditionele leeromgeving, bieden onze klassikale cursussen de mogelijkheid om face-to-face te leren van onze ervaren instructeurs. U zult genieten van interactieve lessen, praktische oefeningen en directe feedback om uw vertrouwen en kennis te vergroten.

Welke cursus past bij uw functie?

Het VCA systeem is gericht op drie specifieke groepen in de arbeidsmarkt: uitvoerende werknemers, operationeel leidinggevenden of ZZP’ers en intercedenten en leidinggevenden van uitzendorganisaties.

De VCA Basis cursus: voor uitvoerende werknemers

Uitvoerende werknemers, die vaak in de frontlinie van veiligheidsrisico’s opereren, vinden in de VCA Basis cursus de kennis en vaardigheden om veilig te werken. Deze cursus, essentieel voor hen die frequent geconfronteerd worden met potentieel gevaarlijke situaties, biedt een solide fundament in veiligheidsbewustzijn en praktische vaardigheden. De cursus is ontworpen om uitvoerende werknemers vertrouwd te maken met de fundamentele veiligheidsnormen en -procedures. Essentieel voor het waarborgen van hun eigen veiligheid en die van hun collega’s.

De VOL VCA cursus: voor leidinggevenden en ZZP’ers

Operationeel leidinggevenden en ZZP’ers, belast met de veiligheid van zowel zichzelf als hun team, vinden in de VCA VOL cursus een diepgaande verkenning van veiligheidsbeheer en leiderschap. Deze cursus biedt een uitgebreid begrip van de organisatorische aspecten van veilig werken. Cruciaal voor hen die verantwoordelijk zijn voor het leiden van veilige werkpraktijken. De VOL VCA is specifiek gericht op deze professionals. En streeft ernaar hen uit te rusten met de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor effectief veiligheidsbeheer en leiderschapsverantwoordelijkheden.