VCA Cursus

Belangrijk:
Diplomahouders van wie het diploma na 12 maart 2020 verloopt (of is verlopen), krijgen dispensatie voor een periode tot maximaal drie maanden nadat de overheid haar maatregelen op het gebied van bijeenkomsten, sociale onthouding en fysiek afstand houden, intrekt. Op dit moment duren deze maatregelen nog minimaal tot 1 juni 2020.

Dit betekent dat de dispensatie voorlopig geldt tot 1 september 2020. Tijdens deze periode mogen de diplomahouders tijdelijk met hun verlopen diploma blijven werken.

Begin alvast met thuis met leren en bestel uw e-learning cursuspakket voor € 99,-. Beschikbaar voor B-VCA, VOL-VCA en VIL-VCU.

Bekijk training en bestel direct

Welke VCA cursus moet ik volgen?

Bekijk hieronder welke VCA cursus het beste bij u past.

Basis VCA (B-VCA), cursus voor uitvoerend personeel | ACTIE: nu  € 149,-

✅ meer dan 50 VCA examenlocaties  ✅ persoonlijke pas  ✅ online leren wanneer u wilt

De B-VCA Basisveiligheid online cursus of de 1-daagse klassikale B-VCA cursus van VCAdirect is geschikt voor medewerkers met uitvoerende operationele taken. U leert de risico’s te herkennen op het werk, wat te doen en te gebruiken tijdens het werk, hoe uw gedrag aan te passen aan de situatie.

VCA-VOL cursus voor operationeel leidinggevenden | ACTIE: nu  € 149,-

✅ meer dan 50 VCA examenlocaties  ✅ persoonlijke pas  ✅ online leren wanneer u wilt

VOL-VCA voor leidinggevenden online cursuspakket of de 1 daagse klassikale VOL-VCA cursus is speciaal ontwikkeld om leiding te kunnen geven in het kader van veilig werken. Als leidinggevende of hoofdaannemer voldoet een B-VCA certificaat niet. Het VOL-VCA certificaat dient u te bezitten. ZZP’ers vallen hier ook onder. De online VOL-VCA cursus begeleidt u stap voor stap om verantwoordelijk om te kunnen gaan met risico’s en hoe hierop te anticiperen naar uw team. Ook leert u de Arbowetgeving kennen waar het gaat om veilig werken. Uiteraard is de leidinggevende ook medewerker en moet hij of zij ook deze inhoud kennen.

VIL-VCU cursus voor de uitzendbranche | ACTIE: nu  € 159,-

✅ meer dan 50 VCA examenlocaties  ✅ persoonlijke pas  ✅ online leren wanneer u wilt

VIL-VCU voor intercedenten en leidinggevenden binnen de uitzendbranche moeten meer weten hoe een uitzendkracht instructies moet krijgen bij risicovolle werken bij VCA gecertificeerde opdrachtgevers. Als u werkt bij een uitzend- of detacheringbureau die VCU gecertificeerd is, bent u verplicht het VIL-VCU examen te doen.

U volgt de VCA cursus online waar en wanneer u wilt, zo bereidt u zich optimaal voor op het behalen van uw VCA certificaat. Het VCA examen wordt individueel afgenomen in meer dan 40 locaties door Nederland. U kunt snel en simpel het officiële VCA diploma halen.

De online VCA cursus is beschikbaar in de volgende talen:

Als u direct betaalt in het inschrijfformulier kunt u direct starten met leren. U hebt dan toegang tot het volledige gekozen pakket.

VCA cursusOver VCA direct

Bij VCAdirect weten wij hoe belangrijk veiligheidscertificering is voor organisaties en personen. Daarom bieden wij de VCA cursus aan in verschillende talen, vormen en typen aan. Zo kunnen wij voldoen aan iedere wens. Naast een boek met examen, klassikale VCA trainingen met examen, zijn wij al meer dan 12 jaar bezig met online veiligheidscursuspakketten: e-learning.

Wij ontwikkelen alles zelf in eigen huis met onze eigen medewerkers zoals ervaren vormgevers, inhoudsdeskundigen, conceptontwikkelaars en software ontwikkelaars. Ieder jaar worden alle typen VCA e-learning cursuspakketten doorlopen en inhoudelijk aangepast waar nodig. Dit geldt uiteraard ook voor de techniek: u moet lekker op de bank kunnen leren met een laptop of tablet op schoot.

 

 

Los VCA examen boeken?

VCA Direct biedt een uitgebreid aanbod aan VCA examens in verschillende talen. Bekijk hier de mogelijkheden en de VCA kalender.