Spoedcursus VCA

Belangrijk:
Diplomahouders van wie het diploma na 12 maart 2020 verloopt (of is verlopen), krijgen dispensatie voor een periode tot maximaal drie maanden nadat de overheid haar maatregelen op het gebied van bijeenkomsten, sociale onthouding en fysiek afstand houden, intrekt. Op dit moment duren deze maatregelen nog minimaal tot 1 juni 2020.

Dit betekent dat de dispensatie voorlopig geldt tot 1 september 2020. Tijdens deze periode mogen de diplomahouders tijdelijk met hun verlopen diploma blijven werken.

Begin alvast met thuis met leren en bestel uw e-learning cursuspakket voor € 99,-. Beschikbaar voor B-VCA, VOL-VCA en VIL-VCU.

Bekijk training en bestel direct

Heeft u op zeer korte termijn uw VCA certificaat nodig? Dan is de VCA spoedcursus via internet van VCAdirect dé ideale oplossing. Dankzij ons e-learningconcept leert u vele malen sneller en op het moment dat het u uitkomt. Aansluitend neemt u deel aan het VCA examen op één van onze 50 locaties in heel Nederland.

Hoe werkt een spoedcursus VCA?

Als u een examendatum en locatie heeft gekozen, kunt u zich via de kalender direct inschrijven of via ons inschrijfformulier. Betaalt u gelijk met bijvoorbeeld iDeal, PayPal of creditcard? Dan kunt u direct starten. Bij uw keuze voor een VCA examendatum bent u volledig vrij in het bepalen van een datum. Hoe kort van tevoren dan ook. Uiteraard raden wij u wel aan om voldoende tijd te nemen om te leren en u voor te bereiden op het examen.

Als u zich aanmeldt voor een VCA examen dat binnen twee weken plaatsvindt, dan dient u te betalen via online bankieren met iDeal PayPal of creditcard.

Is er geen plaats op de reguliere planning beschikbaar of wilt u direct na afloop uw certificaat meekrijgen? Kijk dan voor andere mogelijkheden onder VCA Examen naar het VCA individueel examen. Hier vindt u nog meer mogelijkheden.