Spoedcursus VCA

Belangrijk:

I.v.m. de aanwijzingen van de overheid ten behoeve van het beperken van verdere verspreiding van het COVID-19 virus heeft u tot 1 juni keuze uit een beperkt aantal locaties en data. Bekijk onze examenkalender voor de actuele beschikbaarheid. Vanaf 1 juni heeft u vooralsnog keuze uit meer locaties en data.

Heeft u op zeer korte termijn uw VCA certificaat nodig? Dan is de VCA spoedcursus via internet van VCAdirect dé ideale oplossing. Dankzij ons e-learningconcept leert u vele malen sneller en op het moment dat het u uitkomt. Aansluitend neemt u deel aan het VCA examen op één van onze 50 locaties in heel Nederland.

Hoe werkt een spoedcursus VCA?

Als u een examendatum en locatie heeft gekozen, kunt u zich via de kalender direct inschrijven of via ons inschrijfformulier. Betaalt u gelijk met bijvoorbeeld iDeal, PayPal of creditcard? Dan kunt u direct starten. Bij uw keuze voor een VCA examendatum bent u volledig vrij in het bepalen van een datum. Hoe kort van tevoren dan ook. Uiteraard raden wij u wel aan om voldoende tijd te nemen om te leren en u voor te bereiden op het examen.

Als u zich aanmeldt voor een VCA examen dat binnen twee weken plaatsvindt, dan dient u te betalen via online bankieren met iDeal PayPal of creditcard.

Is er geen plaats op de reguliere planning beschikbaar of wilt u direct na afloop uw certificaat meekrijgen? Kijk dan voor andere mogelijkheden onder VCA Examen naar het VCA individueel examen. Hier vindt u nog meer mogelijkheden.