VCA Pools

Belangrijk:

I.v.m. de aanwijzingen van de overheid ten behoeve van het beperken van verdere verspreiding van het COVID-19 virus heeft u tot 1 juni keuze uit een beperkt aantal locaties en data. Bekijk onze examenkalender voor de actuele beschikbaarheid. Vanaf 1 juni heeft u vooralsnog keuze uit meer locaties en data.

Naast de volledige online VCA cursuspakketten in het Nederlands en in het Engels kunt u bij VCAdirect ook losse VCA examens boeken in verschillende talen zoals: Slowaaks, Spaans, Turks en Duits. Omdat VCA als certificaat steeds belangrijker wordt, verwachten opdrachtgevers ook van buitenlandse medewerkers dat zij het certificaat halen. Dat geldt dus ook voor Pools sprekend personeel.

Het examen VCA Pools is hetzelfde als de Nederlandse variant. VCAdirect heeft een groot aantal examenlocaties beschikbaar.

Het examen VCA Pools is beschikbaar voor VCA basisveiligheid. Naast het losse examen VCA Basis Pools  hebben wij in het Engels en Nederlands het volledige online cursuspakket beschikbaar.

Anderstalige examens en prijzen

Naast VCA Pools kunt u bij VCAdirect ook nog losse examens in verschillende andere talen boeken voor zowel VCA basisveiligheid, VOL-VCA als VIL-VCU. Kijk hieronder voor het overzicht:

Losse examens VCA Basisveiligheid + Examenpakket

Bijna alle examens worden geleverd inclusief een gratis examenpakket dat bestaat uit twee voorbeeldexamens en oefentoetsen zodat u goed voorbereid naar het officiële VCA-examen gaat.

Examen taal (inclusief examenpakket) Prijs
VCA Nederlands €84,00
VCA Engels €94,00
VCA Pools €94,00
VCA Portugees €94,00
VCA Duits €94,00
VCA Spaans €94,00
VCA Frans €94,00
VCA Turks €94,00
VCA Roemeens €94,00
Examen taal (zonder examenpakket)
VCA Slowaaks €94,00
VCA Italiaans €94,00

 

Losse examens VOL-VCA

Examen taal Prijs
VCA Nederlands €84,00
VCA Engels €94,00
VCA Duits €94,00
VCA Frans €94,00

 

Losse examens VIL-VCU

Examen taal (inclusief examenpakket) Prijs
VCA Nederlands €84,00
VCA Engels €94,00