VCA Pools

Belangrijk:
Diplomahouders van wie het diploma na 12 maart 2020 verloopt (of is verlopen), krijgen dispensatie voor een periode tot maximaal drie maanden nadat de overheid haar maatregelen op het gebied van bijeenkomsten, sociale onthouding en fysiek afstand houden, intrekt. Op dit moment duren deze maatregelen nog minimaal tot 1 juni 2020.

Dit betekent dat de dispensatie voorlopig geldt tot 1 september 2020. Tijdens deze periode mogen de diplomahouders tijdelijk met hun verlopen diploma blijven werken.

Begin alvast met thuis met leren en bestel uw e-learning cursuspakket voor € 99,-. Beschikbaar voor B-VCA, VOL-VCA en VIL-VCU.

Bekijk training en bestel direct

Naast de volledige online VCA cursuspakketten in het Nederlands en in het Engels kunt u bij VCAdirect ook losse VCA examens boeken in verschillende talen zoals: Slowaaks, Spaans, Turks en Duits. Omdat VCA als certificaat steeds belangrijker wordt, verwachten opdrachtgevers ook van buitenlandse medewerkers dat zij het certificaat halen. Dat geldt dus ook voor Pools sprekend personeel.

Het examen VCA Pools is hetzelfde als de Nederlandse variant. VCAdirect heeft een groot aantal examenlocaties beschikbaar.

Het examen VCA Pools is beschikbaar voor VCA basisveiligheid. Naast het losse examen VCA Basis Pools  hebben wij in het Engels en Nederlands het volledige online cursuspakket beschikbaar.

Anderstalige examens en prijzen

Naast VCA Pools kunt u bij VCAdirect ook nog losse examens in verschillende andere talen boeken voor zowel VCA basisveiligheid, VOL-VCA als VIL-VCU. Kijk hieronder voor het overzicht:

Losse examens VCA Basisveiligheid + Examenpakket

Bijna alle examens worden geleverd inclusief een gratis examenpakket dat bestaat uit twee voorbeeldexamens en oefentoetsen zodat u goed voorbereid naar het officiële VCA-examen gaat.

Examen taal (inclusief examenpakket) Prijs
VCA Nederlands €84,00
VCA Engels €89,00
VCA Pools €89,00
VCA Portugees €89,00
VCA Duits €89,00
VCA Spaans €89,00
VCA Frans €89,00
VCA Turks €89,00
VCA Roemeens €89,00
Examen taal (zonder examenpakket)
VCA Slowaaks €89,00
VCA Italiaans €89,00

 

Losse examens VOL-VCA

Examen taal Prijs
VCA Nederlands €84,00
VCA Engels €89,00
VCA Duits €89,00
VCA Frans €89,00

 

Losse examens VIL-VCU

Examen taal (inclusief examenpakket) Prijs
VCA Nederlands €84,00
VCA Engels €89,00