VCA Examen

Belangrijk:

Vanaf heden kunnen VCA-examens weer met 20 kandidaten per examinator plaatsvinden. Dit betekent dat onze open examenkalender voor VCA dus weer normaal wordt met 20 kandidaten per keer. Alle overige Corona adviezen blijven onverminderd van kracht, zoals omschreven in het Coronaprotocol met aanbevelingen, waarbij het hygiënisch schoonhouden van examenplekken en het ventileren van examenruimten extra aandacht krijgt.

VCA examenkalender

Met meer dan 50 locaties in heel Nederland met meerdere examens per week is er altijd op korte termijn een examen bij u in de buurt. VCA examens worden georganiseerd in Zuid-Holland met de gehele Europoort, Botlek en Maasvlakte, Noord-Holland, Zeeland, Brabant, Utrecht, Limburg, Overijssel, Drenthe, Groningen, Friesland, Gelderland, Flevoland. 

Anderstalige VCA examens

Naast Nederlands is ons B-VCA online cursuspakket beschikbaar in het Engels. In het Pools bieden wij een examen aan met als voorbereiding het lesboek. Als extra service zijn er bij de volgende talen twee B-VCA oefenexamens beschikbaar: Pools, Duits, Spaans, Frans, Portugees, Turks en Roemeens.

VCA Nederlands €84,00
VCA Engels €89,00
VCA Pools €89,00
VCA Portugees €89,00
VCA Duits €89,00
VCA Spaans €89,00
VCA Frans €89,00
VCA Slowaaks €89,00
VCA Italiaans €89,00
VCA Roemeens €89,00
VCA Turks €89,00

 

Naast Nederlands is het VOL-VCA online cursuspakket beschikbaar in het Engels. Het VOL-VCA losse examen is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits en Frans.

VCA Nederlands €89,00
VCA Engels €89,00
VCA Duits €89,00
VCA Frans €89,00

 

vca examenEen los examen of in combinatie met een VCA cursus?

Het VCA examen is een officieel landelijk examen gebaseerd op de VCA eindtermen. Het is belangrijk dat u over alle benodigde kennis beschikt om het examen met succes af te ronden. Daarom bieden wij naast losse VCA examens online e-learning cursuspakketten aan, maar ook klassikale cursussen en VCA-boeken.  Is uw VCA verlopen en moet u deze opnieuw behalen? Houd er rekening mee dat de leerstof de afgelopen 10 jaar bijna geheel is gewijzigd.