VCA Examen

VCA examens

Met meer dan 50 locaties in heel Nederland met meerdere examens per week is er altijd op korte termijn een examen in de buurt. Het VCA examen is een officieel landelijk examen gebaseerd op de VCA eindtermen. Het is belangrijk dat je over alle benodigde kennis beschikt om het examen met succes af te ronden. Voorbereiden op het examen kan online, klassikaal of met een lesboek. 

Bekijk de online trainingen inclusief examen:

     

Bekijk de klassikale trainingen inclusief examen:

   

Bekijk de lesboeken  inclusief examen:

     

Anderstalige VCA examens

Naast Nederlands is ons B-VCA & VOL-VCA online cursuspakket beschikbaar in het Engels. Het lesboek bieden wij naast Nederlands ook aan in het Engels.

De losse examens worden in meerde talen aangeboden. Klik hier om alle overige examen talen te bekijken.

VCA examenkalender

Met meer dan 50 locaties in heel Nederland met meerdere examens per week is er altijd op korte termijn een examen in de buurt. VCA examens worden georganiseerd in Zuid-Holland met de gehele Europoort, Botlek en Maasvlakte, Noord-Holland, Zeeland, Brabant, Utrecht, Limburg, Overijssel, Drenthe, Groningen, Friesland, Gelderland, Flevoland. 

Anderstalige VCA examens

Naast Nederlands is ons Basis VCA online cursuspakket beschikbaar in het Engels. In het Pools bieden wij een examen aan met als voorbereiding het lesboek. Als extra service zijn er bij de volgende talen twee Basis VCA online oefenexamens beschikbaar: Pools, Duits, Spaans, Frans, Portugees, Turks en Roemeens.

VCA Nederlands €84,00
VCA Engels €89,00
VCA Pools €89,00
VCA Portugees €89,00
VCA Duits €89,00
VCA Spaans €89,00
VCA Frans €89,00
VCA Slowaaks €89,00
VCA Italiaans €89,00
VCA Roemeens €89,00
VCA Turks €89,00

 

Naast Nederlands is het VOL-VCA online cursuspakket beschikbaar in het Engels. Het VOL-VCA losse examen is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits en Frans.

VCA Nederlands €89,00
VCA Engels €89,00
VCA Duits €89,00
VCA Frans €89,00

 

vca examenEen los examen of in combinatie met een VCA cursus?

Het VCA examen is een officieel landelijk examen gebaseerd op de VCA eindtermen. Het is belangrijk dat je over alle benodigde kennis beschikt om het examen met succes af te ronden. Daarom bieden wij naast losse VCA examens online e-learning cursuspakketten aan, maar ook klassikale cursussen en VCA-boeken.  Is jouw VCA verlopen en moet deze opnieuw behaalt worden? Houd er dan rekening mee dat de leerstof de afgelopen 10 jaar bijna geheel is gewijzigd.