VCA-examen

VCA-examen

Met meer dan 50 locaties in heel Nederland met meerdere examens per week is er altijd op korte termijn een examen in de buurt. Het VCA-examen is een officieel landelijk examen gebaseerd op de VCA-eindtermen. Het is belangrijk dat je over alle benodigde kennis beschikt om het examen met succes af te ronden. Voorbereiden op het examen kan online, klassikaal of met een lesboek. 

Bekijk de online trainingen inclusief examen:

     

Bekijk de klassikale trainingen inclusief examen:

   

Bekijk de lesboeken inclusief examen:

     

Anderstalige VCA-examens

Naast Nederlands is ons VCA Basis & VOL-VCA online cursuspakket beschikbaar in het Engels. Het lesboek bieden wij naast Nederlands ook aan in het Engels.

De losse examens worden in meerde talen aangeboden. Klik hier om alle overige talen te bekijken.

VCA-examenkalender

Met meer dan 50 locaties in heel Nederland met meerdere examens per week is er altijd op korte termijn een examen in de buurt. VCA-examens worden georganiseerd in Zuid-Holland met de gehele Europoort, Botlek en Maasvlakte, Noord-Holland, Zeeland, Brabant, Utrecht, Limburg, Overijssel, Drenthe, Groningen, Friesland, Gelderland, Flevoland. 

Anderstalige VCA

Het online VCA Basis cursuspakket is ook beschikbaar in het Engels. In het Pools bieden wij een examen aan met als voorbereiding het lesboek. Als extra service zijn er bij de volgende talen twee online oefenexamens voor VCA Basis beschikbaar: Pools, Duits, Spaans, Frans, Portugees, Turks en Roemeens.

Het online VOL-VCA cursuspakket is ook beschikbaar in het Engels. Het losse examen van VOL-VCA is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits en Frans.

VCA Nederlands €84,00
VCA Engels €89,00
VCA Pools €89,00
VCA Portugees €89,00
VCA Duits €89,00
VCA Spaans €89,00
VCA Frans €89,00
VCA Slowaaks €89,00
VCA Italiaans €89,00
VCA Roemeens €89,00
VCA Turks €89,00

vca examenEen los examen of in combinatie met een VCA-cursus?

Het VCA-examen is een officieel landelijk examen gebaseerd op de VCA-eindtermen. Het is belangrijk dat je over alle benodigde kennis beschikt om het examen met succes af te ronden. Daarom bieden wij naast losse VCA-examens online cursuspakketten (e-learning) aan, maar ook klassikale cursussen en VCA-boeken.  Is jouw VCA verlopen en moet deze opnieuw behaald worden? Houd er dan rekening mee dat de leerstof de afgelopen 10 jaar grondig gewijzigd is.