VCA Examen

VCA examenkalender

Met meer dan 50 locaties in heel Nederland met meerdere examens per week is er altijd op korte termijn een examen bij u in de buurt. VCA examens worden georganiseerd in Zuid-Holland met de gehele Europoort, Botlek en Maasvlakte, Noord-Holland, Zeeland, Brabant, Utrecht, Limburg, Overijssel, Drenthe, Groningen, Friesland, Gelderland, Flevoland. 

Anderstalige VCA examens

Naast Nederlands is ons B-VCA online cursuspakket beschikbaar in het Engels. In het Pools bieden wij een examen aan met als voorbereiding het lesboek. Als extra service zijn er bij de volgende talen twee B-VCA oefenexamens beschikbaar: Pools, Duits, Spaans, Frans, Portugees, Turks en Roemeens.

VCA Nederlands €84,00
VCA Engels €89,00
VCA Pools €89,00
VCA Portugees €89,00
VCA Duits €89,00
VCA Spaans €89,00
VCA Frans €89,00
VCA Slowaaks €89,00
VCA Italiaans €89,00
VCA Roemeens €89,00
VCA Turks €89,00

 

Naast Nederlands is het VOL-VCA online cursuspakket beschikbaar in het Engels. Het VOL-VCA losse examen is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits en Frans.

VCA Nederlands €89,00
VCA Engels €89,00
VCA Duits €89,00
VCA Frans €89,00

 

vca examenEen los examen of in combinatie met een VCA cursus?

Het VCA examen is een officieel landelijk examen gebaseerd op de VCA eindtermen. Het is belangrijk dat u over alle benodigde kennis beschikt om het examen met succes af te ronden. Daarom bieden wij naast losse VCA examens online e-learning cursuspakketten aan, maar ook klassikale cursussen en VCA-boeken.  Is uw VCA verlopen en moet u deze opnieuw behalen? Houd er rekening mee dat de leerstof de afgelopen 10 jaar bijna geheel is gewijzigd.