VCA examen open inschrijving

VCA examens

Met meer dan 50 locaties in heel Nederland met meerdere examens per week is er altijd op korte termijn een examen in de buurt. Het VCA examen is een officieel landelijk examen gebaseerd op de VCA eindtermen. Het is belangrijk dat je over alle benodigde kennis beschikt om het examen met succes af te ronden. Voorbereiden op het examen kan online, klassikaal of met een lesboek.

  • Meer dan 18 examentalen op 50 locaties
  • Online leren wanneer het jou uitkomt
  • Je kunt tot op de dag van het examen aanmelden

De locaties zijn:

Alkmaar,  Almelo, Almere , Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Appingedam/Eemshaven, Arnhem, Assen, Barendrecht, Bergen op Zoom, Beverwijk, Breda, Brielle, Capelle, Den Haag, Doetinchem, Eindhoven, Emmeloord, Emmen, Geleen, Goes – Kapelle, Gouda, Groningen, Heerenveen, Heerhugowaard, Helmond, Hengelo, Hoofddorp, Hoogvliet, Leeuwarden, Maastricht, Nieuwegein, Nijmegen, Rotterdam-Zuid, Schiedam, Schiphol-Rijk, ‘s-Hertogenbosch, Terneuzen, Tilburg, Veghel, Venlo, Vlissingen, Werkendam, Woerden, Zaandam, Zuidbroek en Zwolle.

 

Bekijk de online trainingen inclusief examen:

     

Bekijk de klassikale trainingen inclusief examen:

   

Bekijk de lesboeken  inclusief examen:

     

Anderstalige VCA examens

Naast Nederlands is ons B-VCA & VOL-VCA online cursuspakket beschikbaar in het Engels. Het lesboek bieden wij naast Nederlands ook aan in het Engels en Pools.

De losse examens worden in meerde talen aangeboden. Klik hier om alle overige examen talen te bekijken.