VCA Individueel examen

Belangrijk:

I.v.m. de aanwijzingen van de overheid ten behoeve van het beperken van verdere verspreiding van het COVID-19 virus heeft u tot 1 juni keuze uit een beperkt aantal locaties en data. Bekijk onze examenkalender voor de actuele beschikbaarheid. Vanaf 1 juni heeft u vooralsnog keuze uit meer locaties en data.

VCA individueel examen met direct na afloop uw certificaat

Een VCA individueel examen is een examen dat niet in de planning voorkomt en speciaal voor u wordt georganiseerd. U krijgt na het examen direct de uitslag en- indien geslaagd uw VCA diploma mee.

Een Individueel examen vindt uitsluitend plaats in Zwijndrecht. U kunt een tijdstip aanvragen voor maandag tot en met donderdag van 09:00- 16:00 uur dan wel voor vrijdag van 09:00- 15:00 uur. Individuele examens in het Nederlands en de taalvarianten die de examenbank aanbiedt kunnen tot 49 uur voor het examenmoment worden aangevraagd:

Voor een inschrijving tot 49 uur voor het Individuele examen betaalt u € 275,00 excl. BTW voor B-VCA. Voor VOL-VCA of VIL-VCU betaalt u € 280,00 excl. BTW. Voor een inschrijving voor een online cursus met een individueel B-VCA examen betaalt u € 350,00 excl. BTW. Voor een pakket VOL-VCA of VIL-VCU betaalt u € 355,00 excl. BTW.

Wilt u een individueel examen boeken?

Stuur dan een mail naar customersupport@plusport.com met de volgende gegevens:

Gewenste datum & tijdstip van het examen (altijd in Zwijndrecht)
Gegevens van de cursist zijnde volledige naam
Geboortedatum & geboorteplaats
Uw e-mailadres
Het adres voor de factuur