VCA Individueel examen

Belangrijk:
Diplomahouders van wie het diploma na 12 maart 2020 verloopt (of is verlopen), krijgen dispensatie voor een periode tot maximaal drie maanden nadat de overheid haar maatregelen op het gebied van bijeenkomsten, sociale onthouding en fysiek afstand houden, intrekt. Op dit moment duren deze maatregelen nog minimaal tot 1 juni 2020.

Dit betekent dat de dispensatie voorlopig geldt tot 1 september 2020. Tijdens deze periode mogen de diplomahouders tijdelijk met hun verlopen diploma blijven werken.

Begin alvast met thuis met leren en bestel uw e-learning cursuspakket voor € 99,-. Beschikbaar voor B-VCA, VOL-VCA en VIL-VCU.

Bekijk training en bestel direct

VCA individueel examen met direct na afloop uw certificaat

Een VCA individueel examen is een examen dat niet in de planning voorkomt en speciaal voor u wordt georganiseerd. U krijgt na het examen direct de uitslag en- indien geslaagd uw VCA diploma mee.

Een Individueel examen vindt uitsluitend plaats in Zwijndrecht. U kunt een tijdstip aanvragen voor maandag tot en met donderdag van 09:00- 16:00 uur dan wel voor vrijdag van 09:00- 15:00 uur. Individuele examens in het Nederlands en de taalvarianten die de examenbank aanbiedt kunnen tot 49 uur voor het examenmoment worden aangevraagd:

Voor een inschrijving tot 49 uur voor het Individuele examen betaalt u € 275,00 excl. BTW voor B-VCA. Voor VOL-VCA of VIL-VCU betaalt u € 280,00 excl. BTW. Voor een inschrijving voor een online cursus met een individueel B-VCA examen betaalt u € 350,00 excl. BTW. Voor een pakket VOL-VCA of VIL-VCU betaalt u € 355,00 excl. BTW.

Wilt u een individueel examen boeken?

Stuur dan een mail naar customersupport@plusport.com met de volgende gegevens:

Gewenste datum & tijdstip van het examen (altijd in Zwijndrecht)
Gegevens van de cursist zijnde volledige naam
Geboortedatum & geboorteplaats
Uw e-mailadres
Het adres voor de factuur