VCA Individueel examen

Belangrijk:

Op alle examenlocaties is het verplicht een mondkapje te dragen. Deze dient de kandidaat zelf mee te brengen naar het examen. Zonder mondkapje wordt de kandidaat niet toegelaten tot de locatie. Tijdens het afleggen van het examen is het dragen van een mondkapje toegestaan maar niet verplicht. Alle overige Corona adviezen blijven onverminderd van kracht, zoals omschreven in het Coronaprotocol met aanbevelingen, waarbij het hygiënisch schoonhouden van examenplekken en het ventileren van examenruimten extra aandacht krijgt.

VCA individueel examen met direct na afloop uw certificaat

Een VCA individueel examen is een examen dat niet in de planning voorkomt en speciaal voor u wordt georganiseerd. U krijgt na het examen direct de uitslag en- indien geslaagd uw VCA diploma mee. Een Individueel examen vindt uitsluitend plaats in Zwijndrecht. U kunt een tijdstip aanvragen voor maandag tot en met donderdag van 09:00- 16:00 uur dan wel voor vrijdag van 09:00- 15:00 uur. In overleg met het examenbureau kijken wij of de voorkeur beschikbaar is. Individuele examens in het Nederlands en de taalvarianten die de examenbank aanbiedt kunnen tot 49 uur voor het examenmoment worden aangevraagd:

Prijzen individueel los examen:
B-VCA  € 275,00
VOL-VCA of VIL-VCU € 280,00

Prijzen individueel examen met e-learning:
B-VCA € 350,00
VOL-VCA of VIL-VCU € 355,00

Geeft u meerdere cursisten op dan profiteert u van een korting. De kosten voor de tweede cursist bedragen voor het losse examen €115,00 en voor het examen met e-learning €190,00

Alle prijzen zijn exclusief btw.

Wilt u een individueel examen boeken?

Stuur dan een mail naar customersupport@plusport.com met de volgende gegevens:

Gewenste datum & tijdstip van het examen (altijd in Zwijndrecht)
volledige naam
Geboortedatum
e-mailadres van de cursist
Het adres voor de factuur