VCA Voorleesexamen

In sommige gevallen is het een goed idee om te kiezen voor een gesproken VCA examen. Bijvoorbeeld in het geval van dyslexie. VCAdirect biedt u de mogelijkheid uw kandidaten te laten deelnemen aan een VCA voorleesexamen. Alleen het Basis VCA examen is te boeken als voorleesexamen.

Het voorleesexamen toont altijd per scherm 1 vraag. De tekst van het examen wordt door de computer voorgelezen. Kandidaten kunnen dit net zo vaak als zij nodig vinden voor laten lezen. U kunt de tekst met bijbehorende meerkeuze antwoorden op uw scherm vergroten. Een kandidaat legt deze VCA-examens af op een PC of tablet. Met dit VCA voorleesexamen zijn beperkingen in lezen niet langer een beperking voor het behalen van het VCA diploma. Het voorleesexamen is alleen mogelijk in B-VCA en het examen duurt 75 minuten.

Ook is het mogelijk een voorleesexamen alleen voor u te organiseren. In dit geval is sprake van een individueel voorleesexamen. Voor een individueel voorleesexamen betaalt u € 300,00 excl. btw. De examenuitslag wordt direct bekend gemaakt. Indien u bent geslaagd, krijgt u direct het persoonlijke B-VCA diploma mee.

Prijzen

Het VCA voorleesexamen is los of in combinatie met een e-learning pakket te boeken. Aanmelden kan via de direct inschrijven knop. De onderstaande prijzen zijn exclusief btw

B-VCA e-learning en voorleesexamen € 159,00
B-VCA los voorleesexamen € 89,00