VCA Voorleesexamen

Belangrijk:
Diplomahouders van wie het diploma na 12 maart 2020 verloopt (of is verlopen), krijgen dispensatie voor een periode tot maximaal drie maanden nadat de overheid haar maatregelen op het gebied van bijeenkomsten, sociale onthouding en fysiek afstand houden, intrekt. Op dit moment duren deze maatregelen nog minimaal tot 1 juni 2020.

Dit betekent dat de dispensatie voorlopig geldt tot 1 september 2020. Tijdens deze periode mogen de diplomahouders tijdelijk met hun verlopen diploma blijven werken.

Begin alvast met thuis met leren en bestel uw e-learning cursuspakket voor € 99,-. Beschikbaar voor B-VCA, VOL-VCA en VIL-VCU.

Bekijk training en bestel direct

In sommige gevallen is het een goed idee om te kiezen voor een gesproken VCA examen. Bijvoorbeeld in het geval van dyslexie. VCAdirect biedt u de mogelijkheid uw kandidaten te laten deelnemen aan een VCA CBT- voorleesexamen.

Het CBT- voorleesexamen toont altijd per scherm 1 vraag. De tekst van het examen wordt voorgelezen. U kunt de tekst met bijbehorende meerkeuze antwoorden op uw scherm vergroten.  Met dit VCA voorleesexamen zijn beperkingen in lezen niet langer een beperking voor het behalen van het VCA certificaat. Het voorleesexamen duurt 1 uur langer.

Ook is het mogelijk een voorleesexamen alleen voor u te organiseren. In dit geval is sprake van een individueel voorleesexamen. Voor een individueel voorleesexamen betaalt u € 300,00 excl. BTW. De examenuitslag wordt direct bekend gemaakt. Indien u bent geslaagd, krijgt u direct het persoonlijke certificaat mee.

VCA voorleesexamen data en locaties

VCAdirect verzorgt VCA voorleesexamens op de locaties:

  • Amsterdam
  • Arnhem
  • Doetinchem
  • Geleen
  • Zwijndrecht

De examens vinden altijd in de middag plaats. Omdat voor een VCA voorleesexamen een beperkt aantal kandidaten kunnen inschrijven, adviseren wij u niet te lang te wachten met inschrijven.

Prijzen

Het VCA voorleesexamen is los of in combinatie met een digitaal cursuspakket te boeken. Beide zijn inclusief officieel VCA certificaat en VCA pas in creditcardformaat. De onderstaande prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Compleet VCA cursuspakket: digitale cursus en VCA voorleesexamen
Inclusief VCA certificaat en VCA pas
€ 184,00
Los VCA examen
Inclusief VCA certificaat en VCA pas
€ 109,00

 

Deelnemen?

Wilt u zich inschrijven voor een VCA voorleesexamen? U kunt uzelf aanmelden via via het inschrijfformulier.

VCA voorleesexamen op uw eigen locatie

Het is ook mogelijk om een VCA voorleesexamen te organiseren op bijvoorbeeld uw eigen locatie. Voor inschrijven en de voorwaarden neemt u contact op met onze Customer Support op telefoonnummer 070 322 9090.