VCA Voorleesexamen

Belangrijk:

I.v.m. de aanwijzingen van de overheid ten behoeve van het beperken van verdere verspreiding van het COVID-19 virus heeft u tot 1 juni keuze uit een beperkt aantal locaties en data. Bekijk onze examenkalender voor de actuele beschikbaarheid. Vanaf 1 juni heeft u vooralsnog keuze uit meer locaties en data.

In sommige gevallen is het een goed idee om te kiezen voor een gesproken VCA examen. Bijvoorbeeld in het geval van dyslexie. VCAdirect biedt u de mogelijkheid uw kandidaten te laten deelnemen aan een VCA CBT- voorleesexamen.

Het CBT- voorleesexamen toont altijd per scherm 1 vraag. De tekst van het examen wordt voorgelezen. U kunt de tekst met bijbehorende meerkeuze antwoorden op uw scherm vergroten.  Met dit VCA voorleesexamen zijn beperkingen in lezen niet langer een beperking voor het behalen van het VCA certificaat. Het voorleesexamen duurt 1 uur langer.

Ook is het mogelijk een voorleesexamen alleen voor u te organiseren. In dit geval is sprake van een individueel voorleesexamen. Voor een individueel voorleesexamen betaalt u € 300,00 excl. BTW. De examenuitslag wordt direct bekend gemaakt. Indien u bent geslaagd, krijgt u direct het persoonlijke certificaat mee.

VCA voorleesexamen data en locaties

VCAdirect verzorgt VCA voorleesexamens op de locaties:

  • Amsterdam
  • Arnhem
  • Doetinchem
  • Geleen
  • Zwijndrecht

De examens vinden altijd in de middag plaats. Omdat voor een VCA voorleesexamen een beperkt aantal kandidaten kunnen inschrijven, adviseren wij u niet te lang te wachten met inschrijven.

Prijzen

Het VCA voorleesexamen is los of in combinatie met een digitaal cursuspakket te boeken. Beide zijn inclusief officieel VCA certificaat en VCA pas in creditcardformaat. De onderstaande prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Compleet VCA cursuspakket: digitale cursus en VCA voorleesexamen
Inclusief VCA certificaat en VCA pas
€ 184,00
Los VCA examen
Inclusief VCA certificaat en VCA pas
€ 109,00

 

Deelnemen?

Wilt u zich inschrijven voor een VCA voorleesexamen? U kunt uzelf aanmelden via via het inschrijfformulier.

VCA voorleesexamen op uw eigen locatie

Het is ook mogelijk om een VCA voorleesexamen te organiseren op bijvoorbeeld uw eigen locatie. Voor inschrijven en de voorwaarden neemt u contact op met onze Customer Support op telefoonnummer 070 322 9090.