VCA Engels

Belangrijk:

Op alle examenlocaties is het verplicht een mondkapje te dragen. Deze dient de kandidaat zelf mee te brengen naar het examen. Zonder mondkapje wordt de kandidaat niet toegelaten tot de locatie. Tijdens het afleggen van het examen is het dragen van een mondkapje toegestaan maar niet verplicht. Alle overige Corona adviezen blijven onverminderd van kracht, zoals omschreven in het Coronaprotocol met aanbevelingen, waarbij het hygiënisch schoonhouden van examenplekken en het ventileren van examenruimten extra aandacht krijgt.

Are you an English visitor? Go to vcadirect.com for a better experience.

Naast VCA cursuspakketten kunt u bij VCAdirect ook losse VCA examens boeken in verschillende talen, zoals Slowaaks, Spaans, Turks en Duits. Omdat VCA als certificaat steeds belangrijker wordt, verwachten opdrachtgevers ook van buitenlandse medewerkers dat zij het certificaat halen. Dat geldt dus ook voor Engels sprekend personeel.

Het examen VCA Engels is praktisch hetzelfde als de Nederlandse variant. VCAdirect heeft een groot aantal examenlocaties beschikbaar.

Het examen VCA Engels is beschikbaar voor VCA basisveiligheid, VOL-VCA, VIL-VCU certificering. Naast losse examens VCA Engels hebben we net als voor VCA Pools en Nederlands cursuspakketten beschikbaar.

Buitenlandstalige examens en prijzen

Naast VCA Engels kunt u bij VCAdirect ook nog verschillende andere losse examens boeken voor zowel VCA basisveiligheid, VOL-VCA als VIL-VCU. Kijk hieronder voor het overzicht:

Losse examens VCA Basisveiligheid

NIEUW: Bij de enkele talen krijgt u naast het examen ook gratis de beschikking over twee oefentoetsen per onderdeel en twee voorbeeldexamens. Zo gaat  u optimaal voorbereid naar het officiële VCA-examen.

Het gaat om de volgende talen: Pools • Duits • Spaans • Frans • Portugees • Roemeens • Turks

Examen taal Prijs
VCA Nederlands €84,00
VCA Engels €94,00
VCA Pools €94,00
VCA Portugees €94,00
VCA Duits €94,00
VCA Spaans €94,00
VCA Frans €94,00
VCA Slowaaks €94,00
VCA Italiaans €94,00
VCA Roemeens €94,00
VCA Turks €94,00

Bekijk alle examens

Losse examens VOL-VCA

Examen taal Prijs
VCA Nederlands €44,00
VCA Engels €94,00
VCA Duits €94,00
VCA Frans €94,00

Losse examens VIL-VCU

Examen taal Prijs
VCA Nederlands €84,00
VCA Engels €94,00

Kalender VCA Engels

LET OP! Selecteer eerst het gewenste examen in de lijst hieronder. Daarna verschijnt automatisch de specifieke kalender.