VCA-proefexamen

Als extra service van VCAdirect ontvangt iedere kandidaat twee proefexamens. Na de boeking ontvangt de kandidaat een mail met persoonlijke inloggegevens naar het account in ons leersysteem.

Het doel van de proefexamens is dat de methodiek wordt begrepen. De voorbeeldexamens bestaan uit diverse vraagvormen (zoals meerkeuzevragen, rangschikvragen en matchingvragen).

De proefexamens geven een beeld van hoe een VCA-examen eruitziet. De proefexamens zijn niet bedoeld om VCA-kennis mee te testen. De juiste antwoorden worden daarom niet getoond.

Naast de Nederlandstalige en Engelstalige examens bieden wij nog meer examentalen aan. Deze talen worden aangeboden als los examen zonder volledige studie. Als extra service zijn er bij de volgende talen wel twee oefenexamens beschikbaar: Pools, Duits, Spaans, Frans, Portugees, Turks en Roemeens.

Welk VCA-diploma heb ik nodig?

Je kiest een VCA-cursus afhankelijk van je werkzaamheden en verantwoordelijkheden. VCA Basis (B-VCA) is voor uitvoerende medewerkers, VOL-VCA voor operationeel leidinggevenden en hoofdaannemers, VIL-VCU voor uitzendorganisaties. Overleg altijd met je werkgever of opdrachtgever welk VCA-diploma je nodig hebt.

Bekijk onze online trainingen inclusief examen: