VCA Proefexamen

Als extra service van VCA direct ontvangt iedere kandidaat twee proefexamens. Na de boeking ontvangt de kandidaat een mail met persoonlijke inloggegevens naar de kandidaat zijn account in ons leersysteem.

Doel is dat de methodiek wordt begrepen. De voorbeeldexamens bestaan uit meerkeuze, matrix, rangschik, meervoudige antwoorden en matching vragen.

De proefexamens geven een beeld hoe een VCA examen eruitziet. De proefexamens zijn niet bedoeld om VCA-kennis mee te testen. De juiste antwoorden worden daarom niet getoond.

Naast de Nederlands en Engelstalige examens bieden wij nog meer examentalen aan.
Deze talen worden aangeboden als los examen zonder volledige studie. Als extra service zijn er bij de volgende talen wel twee oefenexamens beschikbaar: Pools, Duits, Spaans, Frans, Portugees, Turks en Roemeens.

Welk VCA diploma heb ik nodig?

Het VCA diploma is gekoppeld aan uw werkzaamheden en uw functie. Er zijn verschillende typen VCA: B-VCA ofwel Basisveiligheid VCA, VOL-VCA voor leidinggevenden en VIL-VCU voor medewerkers van een uitzend- of detacheringsbureau. Overleg altijd met uw werkgever of opdrachtgever welk VCA diploma u nodig heeft.

Bekijk onze online trainingen inclusief examen: